Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken kent iedereen als zonwering. Een rolluik is een prettige vorm van zonwering, omdat het het raam en daarmee de ruimte binnen, volledig afsluit van de warmte buiten. Dit zorgt voor een situatie waarin u uw eigen leefklimaat kunt creƫren. Rolluiken kunt u in allerlei soorten en maten vinden. Zo kunt u de rolluik ook op uw interieur aanpassen. Een rolluik wordt in Emmen vooral bevestigd als zonwering in slaapkamers of zolderramen.

Modellen

Rolluiken zijn er voor binnen en buiten. Een rolluik voor buiten sluit uw kamer 100 procent af van de buitenwereld en is erg handig op zolder. Dit is wel persoonsgebonden en heeft met smaak te maken.

Installeren

Een rolluik wordt compleet met cassette geleverd. Het installeren is zeer eenvoudig. De cassette is op maat gemaakt, maar het installeren moet stevig gebeuren. In de showroom in Emmen zullen we u hierover kunnen adviseren.

Onderhoud

Een rolluik is erg makkelijk in onderhoud. Eigenlijk heeft u geen onderhoud aan dit product. Wel moet u voorzichtig zijn met het op en neer rollen om het scherm niet te forceren.

Komt u langs in onze showroom in Emmen om u te inspireren.